Spelreglementen Kansspelen NAPOLEONGAMES

Definities

2 winning sets

Twee Slots bevatten een Winnende combinatie dat minstens 20 punten oplevert*

3 winning sets

Drie Slots bevatten een Winnende combinatie dat minstens 20 punten oplevert*

4 winning sets

Vier Slots bevatten een Winnende combinatie dat minstens 20 punten oplevert*

*Bij Viva Las Vegas tellen drie Bonus symbolen ook als Winnende combinatie hoewel deze geen punten opleveren

9-alike

Negen identieke dobbelstenen in één Slot.

Bonus

De bonus(ronde) kan gestart worden door een Winnende combinatie te maken met het Bonus symbool

Bonus symbool

Het symbool dat op een dobbelsteen staat waarmee de Bonus start als deze een Winnende combinatie vormen.

Credit 

De huidige financiële middelen op de Spelersrekening van de Speler, exclusief het eventuele krediet in de Supermeter, in Euro.

Dobbelsteengroep

Een groep van drie dobbelstenen

Extra dice roll

Drie dobbelstenen worden gegenereerd als extra feature. De functie varieert per Spel.

Freespin

Een gratis draai aan de rollen van een rollenspel

Jackpot

Een centrale geldprijs die verhoogt bij elke Inzet. De jackpot heeft maximum waarde, afhankelijk van de Stake.

Mystery

Een ronde waarbij de prijzen in de Prijzentabel de maximum Winst zijn voor die Inzet.

Indien het Kansspel gepauzeerd wordt, is een Mystery slechts 60 min geldig na het indrukken van de pauzeknop. Indien het Kansspel slechts hervat wordt na verloop van 60 min, vervallen deze Mysteries automatisch zonder dat de Speler recht heeft op enige compensatie of andere rechten. 

Mystery teller

Het aantal Mystery spellen dat nog gespeeld kan worden (per Stake). Deze teller verlaagt met 1 bij het starten van een Mystery ronde.

Points per winline

Het aantal punten dat een Winnende combinatie met het overeenstemmende symbool waard is.

Prijzentabel

De tabel waarin wordt weergegeven hoeveel er gewonnen wordt met een bepaald aantal punten.

Scatter

Een symbool dat niet opeenvolgend moet voorkomen om uit te betalen. Ze mogen verspreid zijn over het speelveld. Het aantal Scatters bepaalt de gewonnen prijs.

Slot

Een vak waarin de Dobbelsteengroep door de Speler geplaatst kan worden.

Stake

De Inzet voor het Spel, in Euro.

Spin

Een draai aan de rollen van een rollenspel

Supermeter

Een teller waarin alle Winsten overgedragen worden. De Supermeter kan gebruikt worden om op hogere Stakes te spelen.

Total

Het totale aantal punten gewonnen in de Spelronde.

Wild symbool

Een symbool dat elk ander symbool vervangt, met uitzondering van Scatters.

Winlijn

Een lijn die aanduidt waar een Winnende combinatie kan gemaakt worden.

Winnende combinatie

Drie identieke dobbelstenen op een Winlijn

Onderhavige Spelreglementen maken integrerend deel uit van de algemene Voorwaarden van NAPOLEONGAMES en doen hieraan geenszins afbreuk.


 

Spelreglement Dice Spinner

Dice Spinner is een Kansspel met vier Slots die elk vijf Winlijnen bevatten. De bedoeling is om een zo hoog mogelijke score te behalen door middel van punten. De punten worden behaald door de voorgestelde Dobbelsteengroepen in de Slots te plaatsen en zo Winnende combinaties te maken. Het resultaat van de Spelronde wordt bepaald door het totaal aantal verzamelde punten op het einde van de Spelronde. De Prijzentabel toont de mogelijke Winsten. De Spelronde eindigt als alle Slots gevuld zijn.

Om hogere scores te behalen zijn er ook volgende elementen:
- 3 winning sets: de totale score wordt vermenigvuldigd met 1.5
- 4 winning sets: de totale score wordt vermenigvuldigd met 2
- 9-alike: er worden 200 extra punten toegevoegd aan de score van dat Slot

Het Spel beschikt ook over een Bonus: Het wheel of fortune. Een Winnende combinatie van drie Bonus symbolen start de Bonus. Het wheel of fortune zal, na het drukken op de “Spin” knop, draaien en stoppen op een segment dat punten toevoegt aan het Slot óf op het Mystery segment. Het Mystery segment verhoogt de Mystery teller voor huidige Stake met een willekeurig aantal.

Spelreglement Open The Box

Open The Box is een Kansspel met drie Slots die elk vijf Winlijnen bevatten. De bedoeling is om een zo hoog mogelijke score te behalen door middel van punten. De punten worden behaald door de voorgestelde Dobbelsteengroepen in de Slots te plaatsen en zo Winnende combinaties te maken. Het resultaat van de Spelronde wordt bepaald door het totaal aantal verzamelde punten op het einde van de Spelronde. De Prijzentabel toont de mogelijke Winsten. De Spelronde eindigt als alle Slots gevuld zijn.

Om hogere scores te behalen zijn er ook volgende elementen:
- 2 winning sets: de totale score wordt vermenigvuldigd met 1.5
- 3 winning sets: de totale score wordt vermenigvuldigd met 2
- 9-alike: er worden 200 extra punten toegevoegd aan de score van dat Slot

Het Spel beschikt ook over een Bonus: De “Open The Box”-feature. Een Winnende combinatie van drie Bonus symbolen start de Bonus. Er zullen dan vier dozen voorgesteld worden waarin er één mag  gekozen worden door de Speler. De inhoud van de gekozen doos is de prijs die ontvangen wordt. Dit zijn extra punten voor het Slot of enkele Mystery spellen. Bij het verkrijgen van Mystery spellen wordt de Mystery teller voor huidige Stake verhoogd met het verkregen aantal.

Spelreglement Dynamite Dice Spinner

Dynamite Dice Spinner is een Kansspel met drie Slots die elk vijf Winlijnen bevatten. De bedoeling is om een zo hoog mogelijke score te behalen door middel van punten. De punten worden behaald door de voorgestelde Dobbelsteengroepen in de Slots te plaatsen en zo Winnende combinaties te maken. Het resultaat van de Spelronde wordt bepaald door het totaal aantal verzamelde punten op het einde van de Spelronde. De Prijzentabel toont de mogelijke Winsten. De Spelronde eindigt als alle Slots gevuld zijn.

Om hogere scores te behalen zijn er ook volgende elementen:
- 2 winning sets: de totale score wordt vermenigvuldigd met 1.5
- 3 winning sets: de totale score wordt vermenigvuldigd met 2
- 9-alike: er worden 200 extra punten toegevoegd aan de score van dat Slot

Het Spel beschikt ook over een Bonus: Het wheel of fortune. Een Winnende combinatie van drie Bonus symbolen start de Bonus. Het wheel of fortune zal dan in elk vol Slot draaien, na het drukken op het Slot in kwestie, en stoppen op een segment dat punten toevoegt aan het Slot óf op het Mystery segment. Het Mystery segment verhoogt de Mystery teller voor huidige Stake met een willekeurig aantal.

Spelreglement Jackpot Spinner

Jackpot Spinner is een Kansspel met vier Slots die elk vijf Winlijnen bevatten. De bedoeling is om een zo hoog mogelijke score te behalen door middel van punten. De punten worden behaald door de voorgestelde Dobbelsteengroep in de Slots te plaatsen en zo Winnende combinaties te maken. Het resultaat van het Spel wordt bepaald door het totaal aantal verzamelde punten op het einde van de Spelronde. De Prijzentabel toont de mogelijke Winsten. De Spelronde eindigt als alle Slots gevuld zijn. Bij het starten van een Spelronde wordt er een vast percentage van de Inzet overgedragen naar de Jackpot van overeenstemmende Stake. Als de Jackpot van die Stake zijn maximale waarde bereikt heeft wordt er niets aan de Jackpot toegevoegd.

Om hogere scores te behalen zijn er ook volgende elementen:
- 3 winning sets: de totale score wordt vermenigvuldigd met 1.5
- 4 winning sets: de totale score wordt vermenigvuldigd met 2
- 9-alike: er worden 200 extra punten toegevoegd aan de score van dat Slot

Het Spel beschikt ook over een Bonus: Het Jackpot wiel. Een Winnende combinatie van drie Bonus symbolen start de Bonus. De wijzer rond het Jackpot wiel zal, na het drukken op de “Spin” knop, draaien en stoppen op een waarde dat punten toevoegt aan het Slot, op Mystery óf op Jackpot. Bij Mystery wordt de Mystery teller voor huidige Stake met een willekeurig aantal verhoogd. Bij Jackpot wordt de Jackpot van huidige Stake gewonnen en toegevoegd aan de Winst van de ronde.

Als een jackpot gewonnen wordt, wordt deze teruggezet naar zijn specifieke startwaarde.

Spelreglement Viva Las Vegas

Viva Las Vegas is een Kansspel met drie Slots die elk vijf Winlijnen bevatten. De bedoeling is om een zo hoog mogelijke score te behalen door middel van punten. De punten worden behaald door de voorgestelde Dobbelsteengroepen in de Slots te plaatsen en zo Winnende combinaties te maken. Het resultaat van de Spelronde wordt bepaald door het totaal aantal verzamelde punten op het einde van de Spelronde. De Prijzentabel toont de mogelijke Winsten. De Spelronde eindigt als alle Slots gevuld zijn en de Extra Dice Roll afgelopen is (indien actief).

Om hogere scores te behalen zijn er ook volgende elementen:
- 2 winning sets: de totale score wordt vermenigvuldigd met 1.5
- 3 winning sets: de totale score wordt vermenigvuldigd met 2
- 9-alike: er worden 200 extra punten toegevoegd aan de score van dat Slot

Het Spel beschikt ook over een Bonus: De “Viva Las Vegas”-feature. Een Winnende combinatie van drie Bonus symbolen start de Bonus. De Bonus verloopt als volgt:

-   Bij het begin van de Bonus verschijnen er 16 vaste waardes (cash of Mystery), naargelang de Stake. Er is ook steeds een “offer” (cash of Mystery).

-   Er worden drie waardes weggenomen en een “offer” voorgesteld. Het “offer” kan aanvaard worden (accept) of geweigerd worden (refuse) door de speler. Bij aanvaarding is de gewonnen prijs het “offer” en eindigt de Bonus ronde. Bij weigering gaat de Bonus ronde verder.

-  Er worden opnieuw drie waardes weggenomen en een nieuw “offer” wordt voorgesteld. Het “offer” kan aanvaard worden (accept) of geweigerd worden (refuse) door de speler. Bij aanvaarding is de gewonnen prijs het “offer” en eindigt de Bonus ronde. Bij weigering gaat de Bonus ronde verder.

-  Er worden opnieuw drie waardes weggenomen en een nieuw “offer” wordt voorgesteld. Het “offer” kan aanvaard worden (accept) of geweigerd worden (refuse) door de speler. Bij aanvaarding is de gewonnen prijs het “offer” en eindigt de Bonus ronde. Bij weigering gaat de Bonus ronde verder.

-  Er worden opnieuw drie waardes weggenomen en een nieuw “offer” wordt voorgesteld. Het “offer” kan aanvaard worden (accept) of geweigerd worden (refuse) door de speler. Bij aanvaarding is de gewonnen prijs het “offer” en eindigt de Bonus ronde. Bij weigering gaat de Bonus ronde verder.

-  Er worden nu nog twee waardes weggenomen en een nieuw “offer” wordt voorgesteld. Het “offer” kan aanvaard worden (accept) of geweigerd worden (refuse) door de speler. Bij aanvaarding is de gewonnen prijs het “offer” en eindigt de Bonus ronde. Bij weigering zal één van de twee laatst overgebleven prijzen de gewonnen prijs zijn en eindigt alsook de Bonus ronde.

Bij het verkrijgen van Mystery spellen wordt de Mystery teller voor huidige Stake verhoogd met het verkregen aantal.

Alle behaalde Winsten worden tijdens een Spelronde verzameld in een “WIN”-pot. Deze heeft een maximum waarde die aangegeven staat. Na elke Spelronde wordt deze “WIN”-pot overgedragen naar de Supermeter.

Dankzij de Supermeter is het mogelijk om op hogere Stakes te spelen. Als er genoeg credits in de Supermeter zijn kan ermee gespeeld worden. Een deel van de totale Inzet zal hieruit genomen worden. Dat deel wordt weergegeven aan de rechterkant van het plus teken (voor 5+20 is dit bv. 20)

Bij Stakes vanaf 10 euro is er op het einde van de ronde een Extra Dice Roll. Bij een Winnende combinatie (weergegeven onder de Extra Dice Roll) start de “Viva Las Vegas” Bonus. Bij andere tripels wordt de totale Inzet uitbetaald.

Gold Spinner

Gold Spinner is een Kansspel met vier Slots die elk vijf Winlijnen bevatten. De bedoeling is om een zo hoog mogelijke score te behalen door middel van punten. De punten worden behaald door de voorgestelde Dobbelsteengroepen in de Slots te plaatsen en zo Winnende combinaties te maken. Het resultaat van de Spelronde wordt bepaald door het totaal aantal verzamelde punten op het einde van de Spelronde. De Prijzentabel toont de mogelijke Winsten. De ronde eindigt als alle Slots gevuld zijn en de Extra Dice Roll afgelopen is (indien actief).

Om hogere scores te behalen zijn er ook volgende elementen:
- 3 winning sets: de totale score wordt vermenigvuldigd met 1.5
- 4 winning sets: de totale score wordt vermenigvuldigd met 2
- 9-alike: er worden 200 extra punten toegevoegd aan de score van dat Slot

Het Spel beschikt ook over een Bonus: Het wheel of fortune gevolgd door een ladder. Een Winnende combinatie van drie Bonus symbolen start de Bonus. Het wheel of fortune zal, na het drukken op de “Spin” knop, draaien en stoppen op een segment dat punten bevat óf op het Mystery segment. Bij het stoppen op punten zal de ladder weergegeven worden en verloopt de Bonus als volgt:
Boven en onder de huidige waarde zal een waarde oplichten waarop men kans maakt. Hier kan gekozen worden om het huidige aantal de punten te nemen (collect) of proberen te verhogen (start). Bij het nemen van de punten worden de punten overgedragen naar het Slot en eindigt de Bonus. Bij het proberen te verhogen zal ofwel  de ladder omhoog gaan of naar beneden vallen op de opgelichte waarde. Als de ladder naar beneden valt krijgt men de verliezende prijs en eindigt de Bonus. Bij omhoog gaan wordt dit herhaald tot er gekozen wordt voor collect of de top van de ladder bereikt is (Mystery).

Bij Mystery zal een ballentrommel verschijnen en een bal getrokken worden die het aantal Mysterys bepaalt. Het verkregen aantal Mystery spellen wordt toegevoegd aan de Mystery teller voor huidige Stake.

Vanaf Stake €5 is er op het einde van de ronde een Extra Dice Roll. Bij een Winnende combinatie (weergegeven onder de Extra Dice Roll) start de “Cash Wheel”-feature. Bij andere tripels wordt de totale Inzet uitbetaald. De “Cash Wheel”-feature is een schijf met acht segmenten die cash bedragen bevatten naargelang de Stake. Een van deze segmenten zal oplichten om de gewonnen prijs weer te geven.

Op Stake €10 en €15 vindt men in de Prijzentabel “500 + ?” terug. Dit betekent dat men €500 wint en daarbovenop enkele Mysterys, bepaald door de ballentrommel.

Dragon Rolls

Dragon Rolls is een Kansspel van het type rollenspel van vijf rollen op 15 Winlijnen die uitbetalen van links naar rechts. Na het kiezen van de Stake kunnen de rollen gestart worden. Ze zullen alle vijf stoppen op een willekeurige positie. Winnende combinaties worden uitbetaald aan de hand van de Prijzentabel.

Er kunnen Freespins gewonnen worden aan de hand van de bonussen. Er zijn drie verschillende bonussen in het Spel. Tijdens de Freespins worden alle behaalde cash Winsten verdubbeld. Er kunnen opnieuw Freespins gewonnen worden. De Freespins gaan door tot ze allemaal opgebruikt zijn óf de maximale aangegeven Winst bereikt is. In het laatste geval worden eventuele overgebleven Freespins verwijderd. Freespins zijn Stake-afhankelijk.

De bonussen:
- CHANCHU Bonus: er wordt één van de drie kikkers gekozen om het aantal gewonnen Freespins te bepalen
- TERRACOTTA Bonus: er worden drie beelden vernietigd om het totale aantal gewonnen Freespins te bepalen
- DRAGON Bonus: de draak wordt drie maal aangevallen door middel van combinaties op de afgebeelde rollen. Het aantal gewonnen Freespins is het totale aantal dat de draak uitspuugt tijdens de aanvallen

Hot Dice Mexican

Hot Dice Mexican is een Kansspel van het type rollenspel van vijf rollen op 5 Winlijnen die uitbetalen van links naar rechts. Na het kiezen van de Stake kunnen de rollen gestart worden. Ze zullen alle vijf stoppen op een willekeurige positie. Winnende combinaties worden uitbetaald aan de hand van de Prijzentabel.

Het Spel beschikt ook over een Bonus: Deze Bonus bestaat uit een tafel met waarden en daarop een ronddraaiende fles. Bij het behalen van een bepaalde Winnende combinatie met het Bonus symbool, zoals weergegeven in de Prijzentabel, kan er een aantal keer aan deze fles  gedraaid worden. Dit aantal hangt af van de Stake en de Winnende combinatie, terug te vinden in de Prijzentabel.

Tijdens de Bonus vereist elke draai aan de fles een Inzet. Deze staat onderaan weergegeven bij “Stake”. De dop van de fles bepaalt de uitkomst van de draai. De uitkomst staat weergegeven rondom de tafel.

Royal Flush

Royal Flush is een kaartspel dat gespeeld wordt met 1-10 handen. Er wordt een basis Stake gekozen en dan het aantal handen. De totale Inzet is het product van de basis Stake maal het aantal handen. Als het Spel start worden er vijf kaarten gedeeld die gelden voor het aantal gekozen handen. Na het delen kunnen er kaarten vastgezet worden door middel van de “HELD”-knoppen. De computer zet automatisch enkele gunstige kaarten vast. Door opnieuw op de
“START”-knop te drukken gaat het Spel verder en worden alle niet vastgezette kaarten hertrokken voor alle handen, deze hertrokken kaarten worden voor elke hand apart getrokken.

Nadat alle kaarten gedeeld zijn wordt elk hand geëvalueerd op Winnende combinaties. De mogelijke Winnende combinaties en hun Winsten zijn terug te vinden in de Prijzentabel. Alle kaarten van Winnende combinaties lichten op en worden één voor één uitbetaald door een laatste keer op de “START”-knop te drukken.

Er is een progressieve Bonus aanwezig in het Spel: bij het verkrijgen van twee paren wordt er een willekeurig bedrag naar de Bonus overgedragen. Per basis Stake is er een verschillende Bonus. De Bonus wordt gewonnen door alle stippen van de kaarten bovenaan het scherm rood op te vullen. Voor de drie hoogste kaarten moeten de twee helften gekleurd worden. Het opvullen van een stip (of een halve kaart bij de drie hoogste) gebeurt door twee paren te verkrijgen. De hoogste kaart van deze twee paren verdient een stip. Als de hoogste kaart reeds vol is wordt de laagste in rekening gebracht. De voortgang van deze kaarten wordt bijgehouden per basis Stake.

Als één van de handen in een Spel Royal Flush is, vervallen alle andere Winsten.

Multi Jackpot Spinner

Multi Jackpot Spinner is een Kansspel met vier Slots die elk vijf Winlijnen bevatten. De bedoeling is om een zo hoog mogelijke score te behalen door middel van punten. De punten worden behaald door de voorgestelde Dobbelsteengroeps in de Slots te plaatsen en zo Winnende combinaties te maken. Het resultaat van de Spelronde wordt bepaald door het totaal aantal verzamelde punten op het einde van de ronde. De Prijzentabel toont de mogelijke Winsten. De Spelronde eindigt als alle Slots gevuld zijn. Bij het starten van een ronde wordt er een vast percentage van de Inzet overgedragen naar de vier Jackpots van overeenstemmende Stake. Als de Jackpot van een bepaald Slot van die Stake zijn maximale waarde bereikt heeft wordt er niets aan die Jackpot toegevoegd.

Om hogere scores te behalen zijn er ook volgende elementen:
- 3 winning sets: de totale score wordt vermenigvuldigd met 1.5
- 4 winning sets: de totale score wordt vermenigvuldigd met 2
- 9-alike: er worden 200 extra punten toegevoegd aan de score van dat Slot

Het Spel beschikt ook over een Bonus: Het Jackpot wiel. Een Winnende combinatie van drie Bonus symbolen start de Bonus. Het Jackpot wiel zal dan in het overeenstemmende Slot draaien en stoppen op een waarde dat punten toevoegt aan het Slot, op Mystery óf op Jackpot. Bij Mystery wordt de Mystery teller voor huidige Stake met een willekeurig aantal verhoogd. Bij Jackpot wordt de Jackpot van overeenstemmend Slot van huidige Stake gewonnen en toegevoegd aan de Winst van de ronde.

Als een jackpot gewonnen wordt, wordt deze teruggezet naar zijn specifieke startwaarde.

Reel Cash

Reel Cash is een Kansspel van het type rollenspel van vijf rollen op 25 Winlijnen die uitbetalen van links naar rechts. Na het kiezen van de Stake kunnen de rollen gestart worden. Ze zullen alle vijf stoppen op een willekeurige positie. Winnende combinaties worden uitbetaald aan de hand van de Prijzentabel.

Het Spel beschikt ook over een Bonus. Je speelt de bonusronde bij het behalen van een bepaalde winnende combinatie met het Bonus symbool, zoals weergegeven in de Prijzentabel. Maak een keuze uit een, twee, of drie Reel Cash scatter(s) en draai aan de rollen. De prijs die je wint, hangt af van het soort diamant die verschijnt achter jouw geselecteerde scatter(s). De optelsom van de diamanten die verschijnen achter de geselecteerde scatter(s) bepaalt de totale prijs.

Hi/Lo

Hi/Lo is een Kansspel met het hoger-lager concept. De speler draait aan het rad. Het rad valt op een nummer tussen 1 en 21. Hij/zij kiest vervolgens Hi of Lo (hoger of lager). Antwoordt de speler correct, dan stijgt het bedrag. Vervolgens maakt de speler de keuze om het geld op te nemen, of om door te spelen.

Bonusronde: Hi/Lo bevat een bonusronde die weergegeven wordt met een ster. Komt de speler op de ster terecht, dan begint een rad te spinnen met getallen van 1 tot 20. De huidige winst wordt vervolgens vermenigvuldigd met het getal tussen 1 en 20 waarop de speler is terechtgekomen. Het geld zal automatisch aan de spelersrekening toegevoegd worden na de bonusronde (autocollect). 

Autocollect: Op het moment dat het samengespeeld bedrag 500 euro overschrijdt, of de bonusronde gespeeld is, zal het geld automatisch aan de spelersrekening toegevoegd worden.

Ontdek de Napoleon Sports & Casino app

Casino games, live casino en sportweddenschappen in één app! Download de app nu!
download on iPhone download on Android
1a295282f836fdc039d99c6568bde7965e92f298 - web-3 -